Sosyal Medya

Güncel

'Katil arayan PKK’ya baksın'

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş “Diyarbakır’daki saldırıdan sonra HDP’nin oyu 3 puan arttı. Bunu HDP’li Altan Tan da itiraf etti. Katil arayan PKK’ya baksın. Bu saldırının arkasından iktidarı sorumlu tutmak PKK’nın algı operasyonuna hizmet etmektir” dedi.



Ankara'daki saldırıyı kimin yaptığını anlamamız için 7 Haziran seçimleri öncesinde Diyarbakır'da HDP mitinginde yapılan saldırıyı doÄŸru yorumlamamız gerekir. Diyarbakır'da HDP mitinginden yapılan saldırıyı CNN Türk'te yorumlayan Altan Tan "7 Haziran seçimleri öncesinde tereddütler vardı, saldırıdan sonra Diyarbakır kenetlendi, HDP'ye yöneldi. Diyarbakır seçimlerinde bugünkü tablo ortaya çıktı" demiÅŸti. Kayıtlarını CNN Türk'ün internet sayfasında bulabilirsiniz. Diyarbakır saldırısı HDP seçmeninin motivasyonunu yükseltmek için yapıldı ve amacına ulaÅŸtı.

DÄ°YARBAKIR'DA HDP'YE YÜKSELTEN OYUN ANKARA'DA OYNANMAK Ä°STENÄ°YOR

Yaptığımız araÅŸtırmalarda HDP'nin oyunun Diyarbakır saldırısından sonra 2-3 puan arttığını gördük. Benzer bir oyun ÅŸimdi Ankara'da oynanıyor. Kendi organizasyonlarına dönük saldırılar yaparak AK Parti'yi ve CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı suçlamayı kolaylaÅŸtırmayı amaçlıyorlar. Suruç'ta da benzer bir senarya sahneye konuldu ve AK Parti iktidarı suçlandı. Türkiye seçmeni bu kez bu oyuna gelmemeli.

SALDIRIDAN Ä°KTÄ°DARI VE ERDOÄžAN'I SORUMLU TUTMAK PKK'YA HÄ°ZMET ETMEKTÄ°R.

Kırsalda sonuç alamayan PKK ÅŸimdi büyük ÅŸehirlere yöneldi. Terör örgütleri kandan beslenir. Bu saldırıdan tek kazançlı çıkan PKK terör örgütü ve uzantılarıdır. Bu gerçek ortada iken AK Parti iktidarı ve CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı hedef göstermek art niyetli açıklamalardır. Bu açıklamalar PKK'nın oluÅŸturmak istediÄŸi algı operasyonuna hizmet eder.

Sabah.com.tr

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.